Viktorji 2013 v znamenju glasbe

09.06.2014 10:16
Viktorji 2013 v znamenju glasbe
Viktorski večer je letos potekal v znamenju glasbe, saj se je skozi večer zvrstilo kar sedem zanimivih glasbenih točk in prav posebna glasbena točka presenečenja, ki je sklenila prireditev ter v duhu samosvojega smisla za humor, za katerega je skrbel voditelj – Tadej Toš. Igralec, komik, avtor dramskih besedil in žlahtni komedijant leta 2010 se je v voditeljski vlogi vrnil po petih letih, pri nastajanju letošnjega viktorskega večera pa je sodeloval z režiserjem in soscenaristom, Klemnom Dvornikom.


Lady piknik v znamenju glasbe in dobrodelnosti

22.05.2014 11:39
Lady piknik v znamenju glasbe in dobrodelnosti
V sredo, 21. maja 2014, so se v restavraciji Evergreen v čudovitem zelenem okolju igrišča za golf v Smledniku zbrali znani in slavni, ki vse leto polnijo strani revije Lady, enkrat na leto pa se sproščeno družijo na Lady pikniku pod klobuki. V prijetnem vzdušju si izmenjajo anekdote, se prepustijo glasbi, izbirajo najizvirnejše klobuke in z dobrodelnimi klobuki naredijo nekaj dobrega – letos so se v uredništvu revije Lady odločili ves izkupiček nameniti sedemčlanski družini Bartolj iz Čudnega sela pri Črnomlju, ki je v lanskem požaru izgubila čisto vse. Najlepše klobuke je razglasil voditelj Radia Aktual Klemen Bunderla, za glasbeno kuliso je do poznih nočnih ur skrbel nepogrešljivi DJ Dady, z nastopi pa so presenetili in navdušili tudi Nina Pušlar, Vlado Pilja in člani plesne skupine The Artifex.


Kdo so nominiranci za viktorje popularnosti in strokovne viktorje?

15.05.2014 09:31
Kdo so nominiranci za viktorje popularnosti in strokovne viktorje?
Vročica letos še posebej nestrpno pričakovanega viktorskega večera, na katerem podeljujemo največje medijske nagrade v Sloveniji, se stopnjuje. Danes razkrivamo, kdo so nominiranci, ki se bodo potegovali za viktorje na slavnostni podelitvi v soboto, 7. junija 2014, v SNG Maribor. Nepozaben viktorski večer, ki se bo tokrat prvič v zgodovini podeljevanja zgodil v Mariboru, bo režiral Klemen Dvornik. Prireditev tudi letos poteka v organizaciji revije Stop in pod okriljem Krater Medie, neposredni prenos podelitve najprestižnejših medijskih nagrad pa si boste lahko ogledali na 1. programu TV Slovenija od 20. ure dalje.


Radio Aktual zabeležil rekorden skok poslušanosti!

13.09.2013 11:04
Radio Aktual zabeležil rekorden skok poslušanosti!
Radio Aktual je v zadnjih šestih mesecih zabeležil kar 70-odstotno rast poslušanosti, s čimer se je povzpel v sam vrh med komercialnimi radijskimi postajami v Sloveniji (doseg 101.000 poslušalcev), kažejo povzetki iz raziskave o poslušanosti radijskih postaj Radiometrija, ki jo izvaja Media Pool (avgust 2013).

Berite 3 mesece, plačajte samo 2!

01.07.2013 13:25
Berite 3 mesece, plačajte samo 2!
Poletje je tu in da bi bilo počitniško branje vedno pri roki, smo za vas pripravili vročo akcijo, ki vam prinaša kar mesec dni brezplačnega branja, saj boste brali 3 mesece, plačali pa zgolj dva.

Lady piknik pod klobuki: v znamenju kraljevskega športa - golfa

13.06.2013 00:20
Lady piknik pod klobuki: v znamenju kraljevskega športa - golfa
V sredo, 12. junija 2013, so se v restavraciji Evergreen v čudovitem zelenem okolju igrišča za golf v Smledniku zbrali znani in slavni, ki vse leto polnijo strani revije Lady, enkrat na leto pa se sproščeno družijo na Lady pikniku pod klobuki, kjer si izmenjajo zgodbe, izbirajo najizvirnejše klobuke in z dobrodelnimi klobuki naredijo nekaj dobrega – letos so prispevali za otroke iz Centra za Downov sindrom Planet 47.


Produkcija KraterMedia.si © - 2018