Salomon.si omogoča iskanje po več kot 245.000 malih oglasih, dnevno pa se doda ali osveži več kot 5000 oglasov. Salomon.si je največji slovenski sistem malih oglasov, oglaševanja in vsebin, ki optimalno funkcionalno in vsebinsko tako dopolnjuje kot nadgrajuje alfo in omego slovenskih malih oglasov, Salomonov oglasnik.

Spletna stran www.salomon.si se v zadnjem času predstavlja z mnogimi novostmi. Omeniti velja online pomoč v živo, kjer se obiskovalec, ki se znajde ob kakšni oviri, v živo pogovori z operaterjem kar s pomočjo tipkovnice.

Potem je tu storitev oglasomat, kjer si registrirani uporabniki nastavijo iskanje nekega oglasa z nastavitvijo obveščanja preko e-pošte ali sms-a. Vse bolj pa je priljubljena oddaja oglasa preko sms ali mms sporočila.

Salomonov oglasnik je na slovenskem trgu prisoten že vse od leta 1989. Salomonov oglasnik, ki izhaja ob ponedeljkih in četrtkih, je nepogrešljiv pripomoček vseh, ki kupujejo in prodajajo. Zaradi raznovrstnih rubrik in ponudbe oglasov je prav gotovo edinstven medij na našem trgu.

Salomonov oglasnik je edicija z malimi oglasi in oglaševalci, ki izhaja 2 x tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih. Omeniti velja, da je ponedeljkova številka še posebej zanimiva, saj obsega 240 strani in je obogatena s slikami.

Izkušnje nadgrajujemo že vse od leta 1989, kar kaže na našo uspešnost na trgu, oglaševanje pa nudimo tako v tiskani izdaji kot tudi na spletu.

Revija Salomonov oglasnik je večdnevnik in izhaja dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih.

Radio Aktual je sodoben radio, namenjen aktivnemu prebivalstvu, ki išče drugačno radijsko postajo. Ekipa Aktualovih novinarjev spremlja pomembne dogodke doma, upa vprašati kdo, kaj in predvsem zakaj, s prstom pokazati na odgovorne in povprašati, kdaj bodo napake odpravljene.

Radio Veseljak, radio slovenske narodno-zabavne in zabavne glasbe, vsekakor sodi med najbolj priljubljene radijske postaje. Po podatkih radiometrije se uvršča tik pod vrh najbolj poslušanih radiev v Sloveniji. Slišimo ga lahko na območju osrednje ljubljanske regije, Dolenjske, Posavja, dela Gorenjske ter na širšem območju celjske kotline.

Radio Salomon pripravlja program, ki ponuja raznoliko glasbo brez nakladanja. S svojimi oddajniki pokriva osrednjo ljubljansko regijo in del Gorenjske. Najbolj zveste poslušalce najdemo med učenci, dijaki in študenti, v zadnjih mesecih pa je vse bolj priljubljen tudi med srednjo generacijo.

Radio Kum Trbovlje v svojem programu že 45 let daje vsakomur nekaj. V zasavski regiji je vodilni medij, ki s svojim ažurnim pristopom poslušalcem ponuja informativni, svetovalni in zabavni program. Poseben poudarek pri informativnih vsebinah daje regionalnemu dogajanju v občinah Trbovlje, Zagorje, Hrastnik ter Radeče, Laško, Sevnica in Litija. Spletna stran www.radio-kum.si še dodatno bogati slovenski medijski prostor.

Močna podpora slovenskim glasbenikom je hkrati dobra promocijska popotnica, oglaševalcem pa ponuja širok izbor ciljnih skupin. Televizija Veseljak je z letom 2011 novost v slovenskem medijskem prostoru. S svojim edinstvenim programskim in glasbenim pristopom osvaja množice in nudi možnost, da se v programu tudi predstavijo.

Z veliko poudarka na slovenski glasbi in turizmu, se opredeljuje kot televizija za vsako družino, kjer vse generacije najdejo nekaj zase, tako ljubitelji slovenske glasbe in izročila, kot tudi nostalgiki. Je edina televizija, ki ponuja brezplačno vedeževanje, aktualne glasbene informacije s slovenskega glasbenega prizorišča. Preko televizije spremljate top oglase Salomonovega oglasnika, ter prebirate aktualne novice, ki jih pripravlja naša informativna ekipa.

V slovenskem prostoru se čudoviti svet športa nikjer ne zrcali s tako obsežno in jasno sliko kot na straneh športnega dnevnika Ekipa. Če je šport preslikava življenja na tekmovališča, potem je športni dnevnik Ekipa orodje, ki to preslikavo skozi intervjuje, reportaže, komentarje, analize, poročila, mnoge druge novinarske žanre in številne posebne rubrike poskuša do skrajnosti približati bralcu. Pa ne le poskuša, novinarji, fotoreporterji in ostali ustvarjalci časopisa so pri tem zelo uspešni.

Vse od leta 1995, ko se je začelo z dnevnim izhajanjem, se ustvarjalci trudijo na stalnem izboljševanju in prizadevanju, da bi tako oblikovno kot vsebinsko vedno bolj ugajali številnim zvestim bralcem. Seveda se do potankosti spremlja dogajanje, ki je tako ali drugače povezano s slovenskim športom in slovenskimi športniki; z leti je Ekipa postala neločljiv del tega dogajanja.

Časnik Ekipa izhaja vsak dan, razen ob nedeljah in praznikih.

Auto Bild je največja evropska avtomobilistična revija, ki razveseljuje več kot 50 milijonov bralcev v 34 državah. Auto Bild je gigant, ki v svetovnem merilu prinaša najvišjo možno vrednost in kvaliteto, aktualne novice in izbrane napovedi. Predvsem pa veliko strokovnih testov in obilico uporabnih nasvetov. Z jasno strukturo in razvedrilnimi besedili, je revija pisana na kožo vsem tistim bralcem, ki cenijo lepoto in kvaliteto kot osnovno vodilo življenja.

Auto Bild berejo ljudje, ki cenijo izbrane informacije in kvalitetno podajanje strokovnih tekstov in ocen. Gre za razgledane in znanja željne bralce, ki kažejo veliko zanimanja za vse vrste tržnih novosti. Bralec Auto Bilda se želi prepričati kje in kako dobiti največ za najmanj.

Revija Auto Bild je mesečnik, ki izhaja vsakega 10. v mesecu.

Slikovne križanke so posebna izdaja Salomonovega Ugankarja, ki po priljubljenosti sodijo v sam vrh najbolje prodajanih slovenskih ugankarskih revij. Pestra tematika, slikovne križanke in bogate nagrade vedno znova pritegnejo reševalce križank.

Izhajati so začele spomladi 1997 in se hitro priljubile najširšemu krogu reševalcev. Obsegajo kar sto strani, večinoma tematskih slikovnih križank, med katerimi so tudi privlačne nagradne križanke. Izhajajo prvi ponedeljek v januarju, marcu, maju, juliju, septembru in novembru. Nagradni sklad vsake številke je več kot 3000 evrov.

Čvek v križankah je prvi slovenski ugankarski tabloid, ki izhaja že od leta 1997. Je ena najbolj priljubljenih slovenskih ugankarskih revij, priročnega formata, ki je zelo primeren za branje in reševanje na potovanju, dopustu, v čakalnicah ... Vsak drugi torek v mesecu nam krajša čas s slikovnimi križankami ter nas zabava z aktualnimi in zanimivimi novičkami iz sveta znanih osebnosti. Namenjen je širokemu krogu ljudi, tako mladim kot starejšim, predvsem za umsko rekreacijo, razvedrilo ter hkrati za koristno zapolnitev prostega časa.

V vsaki številki nagradni sklad znaša okoli 1000 evrov, tako mesečno na reševalce čaka za več kot 2000 evrov nagrad.

Salomonov ugankar izhaja od junija 1991 in je že vrsto let ena najkvalitetnejših in najbolje prodajanih slovenskih ugankarskih revij za vso družino. Poleg številnih križank in ugank ponuja tudi kopico zanimivih informacij, potopisov in nasvetov za zdravo življenje. Nasmejite se lahko tudi šalam z aktualno vsebino, preizkusite kakšen kuharski recept ali izveste, kaj vam napoveduje mesečni horoskop.

Nekajkrat letno izide tudi Posebna izdaja Salomonovega ugankarja, kjer lahko na stotih straneh rešite skoraj 100 različnih ugank in križank s sezonsko tematiko. Reševalci pa se lahko potegujejo za več kot 2500 evrov nagrad. Mesečni nagradni sklad znaša več kot 4000 evrov

Ugankarski izziv je dvomesečnik z najpestrejšo ponudbo križank in ugank v Sloveniji. Ugankarski Izziv je dvomesečnik z najpestrejšo ponudbo križank in ugank v Sloveniji. Izhaja že več kot 18 let in je namenjen vsem ugankarskim sladokuscem, ki jim reševanje klasičnih ugank ne zadostuje več. Uganke so na 52 straneh razvrščene po težavnostnih stopnjah in so primerne tako za manj zahtevne reševalce, kot tudi za vse prekaljene ugankarske mojstre.

Če bi svoje znanje radi preizkusili, potem je Ugankarski izziv prava izbira za vas. V vsaki številki je za reševalce pripravljen nagradni sklad z lepimi blagovnimi nagradami.

Salomonov Genialec je ugankarski mesečnik za osnovnošolce, ki izhaja že od junija 1999. Salomonov Genialec je ugankarski mesečnik za osnovnošolce, ki izhaja že od junija 1999. Vsem mladim nadebudnežem poleg zabave ponuja paleto ugank, s pomočjo katerih se lahko učijo pravilnega črkovanja, urijo spomin in možgančke. S slikovnimi križankami, kvizi, slikovnimi mrežami in rebusi, osnovnošolce spodbuja k razmišljanju in logičnemu povezovanju. Mesečno Genialec predstavi aktualno tematiko iz različnih področij življenja, ki jo otrokom približa skozi igro in uganke. Na tematiko so vezane tudi različne nagrade, ki so še dodatna motivacija za reševanje. S pravilnimi rešitvami lahko otroci mesečno sodelujejo v žrebanju za lepe blagovne nagrade.

Dolenjski list je najbolj bran regionalni časopis v Sloveniji, saj ga tedensko v povprečju prebira kar 56.000 bralcev. Dolenjski list je osrednji regionalni tednik, ki že več kot 60 let vsak četrtek seznanja bralce na Dolenjskem, v Beli krajini, v Posavju in kočevsko-ribniškem območju o dogajanju na družbeno-političnem, gospodarskem, kulturnem, športnem in drugih področjih življenja na tem območju.

Spremlja, analizira in komentira aktualna dogajanja, opozarja na nepravilnosti in krivice, ki se godijo našim ljudem, ter je odprt za izmenjavo različnih mnenj.

Dolenjski list izhaja vsak četrtek, zadnji četrtek v mesecu s prilogo Živa.

Po zadnjih podatkih nacionalne raziskave branosti prilogo Živa v povprečju mesečno prebira kar 34.000 bralcev. ŽIVA je mesečna revialna priloga, ki je Dolenjskemu listu priložena vsak zadnji četrtek v mesecu.

V desetem letu izhajanja je Živa postala velika obogatitev za Dolenjski list. Od vsega začetka je v celoti v barvah, natisnjena na boljšem papirju in v revialnem formatu. Največja posebnost Žive je, da prinaša zelo veliko raznolikih zgodb naših ljudi. Je ena redkih slovenskih prilog, ki ni nastala zaradi potreb po večjem trženju oglasov, ampak v želji ponuditi bralcem več zanimivih domačih zgodb, ki v druge medije stežka zaidejo.

Dolenjskilist.si je hiter, celovit, profesionalen, neodvisen in za uporabnike brezplačen vir lokalnih informacij. Dolenjskilist.si je spletni portal za območje Dolenjske, Posavja, Bele krajine in kočevsko-ribniški konec. Elektronski dnevnik dopolnjuje tiskani tednik Dolenjski list ter daje velik vsebinski poudarek kritičnemu spremljanju in opozarjanju na povsem vsakdanje zadeve in težave prebivalcev. Večina objav na portalih zavzemajo novice o dogajanju v lokalnih skupnostih tega območja, poroča pa tudi o gospodarstvu, kulturi, kroniki in športu.

Po podatkih MOSS za februar 2011 ima Dolenjskilist.si izmerjen doseg 31.622 uporabnikov v Sloveniji, po podatkih Google Ananlytics pa kar 57.081 posameznih uporabnikov.

Nepogrešljiv pripomoček za vsakega stavca. Top Šport je pravzaprav strnjen pregled športnih dogodkov, poudarjen z vsebinsko analizo, statistiko in številnimi grafičnimi prikazi. Del vsakega izvoda so tudi stavne napovedi novinarjev in športnikov, ponudba dogodkov s pripadajočimi stavnimi koeficienti ter izbor športnih dogodkov na domačih in tujih malih zaslonih.

Informativno-zabavni portal, namenjen širokemu krogu uporabnikov, predvsem z območja Dolenjske, Bele krajine in Posavja. Spletni portal Lokalno.si je zasnovan kot informativno-zabavni portal, namenjen širokemu krogu uporabnikov, predvsem z območja Dolenjske, Bele krajine in Posavja. Prinaša zanimive zgodbe iz življenja ljudi, fotoreportaže različnih dogodkov, napovedi prireditev, zanimivosti, itd. Objavlja predvsem zgodbe in novice, ki jih pošiljajo bralci. Po podatkih Google Ananlytics za februar 2011 ima Lokalno.si izmerjen doseg kar 59.649 posameznih uporabnikov.

Najbolj brana slovenska družinska revija. Že leta pripovedujemo, da je Jana vaša prijateljica in še vedno se trudimo, da bi jo brala vsa družina. Ne želimo vas le opozoriti na težave, ki jih imajo mladi in stari, ampak jih tudi reševati. Na preprost, vsem razumljiv način predstavljamo zanimive ljudi, pomembne dogodke in velika odkritja, od katerih je odvisno naše življenje, počutje n zdravje. Jana vedno priskoči na pomoč, ko je treba razmišljati, kako obvladati trmastega pubertetnika, naložiti težko prigarani denar, urediti dom in vrt, skuhati preprosto kosilo ali očarati goste. Prijateljica za vselej.

Revija Jana je tednik, ki izhaja vsak torek.

Najbolj brana revija v Sloveniji. Lady je prijazna, opravljiva, radovedna in tudi provokativna. V njenih zgodbah zaživijo znani, slavni, bogati in tisti, ki so na poti k slavi. Vsi, ki so tako ali drugače v ospredju pozornosti: naj bo to v glasbi, filmu, gledališču, televiziji, športu, gospodarstvu ali politiki. Doma in po svetu. Lady zanima vse, kar se jim dogaja. Vzponi in padci. Še tako ostre politike skušajo novinarji revije Lady razkriti in prikazati v njihovi vsakdanji, človeški podobi.

Revija Lady je tednik, ki izhaja vsako sredo.

Revija, ki natančno spremlja dogajanje na področju popularne kulture in ponuja najbolj popoln vodič po TV programih. Revija Stop je že več kot 40 let nepogrešljiv spremljevalec vseh, ki jih zanimajo televizija, film, glasba in druga področja popularne kulture. Intervjuji z domačimi in tujimi zvezdami, reportaže, novice, ocene, kritike, predlogi, namigi in seveda stalnica – najobsežnejši, najažurnejši in najnatančnejši tedenski televizijski spored; so tisto, zaradi česar so nam bralci ostali zvesti vsa ta leta. Podeljujemo Stopove filmske nagrade, krona celotnega delovanja revije in dokaz poznavanja slovenske scene pa so tudi najpomembnejše domače medijske nagrade, Stopovi Viktorji.

Revija Stop je tednik, ki izhaja vsako sredo.

Revija, ki prinaša ekskluzivne zgodbe z vseh koncev sveta. Obrazi v slovenski prostor prinašajo najbolj ekskluzivne zgodbe iz vseh koncev sveta. Revija, katerih zgodbe nastajajo v sodelovanju s slavnimi … Gradimo na zaupanju znanih in njihove zgodbe prinašamo v vaše domove. Obrazi namreč vsak teden poglobljeno razkrivajo zgodbe o znanih in slavnih ljudeh na domači in tuji medijski sceni, v njih pa osebe delijo svoja razmišljanja in doživljanja o svojih ljubeznih, ločitvah, življenjskih modrostih, zapletih, o skritih in prikritih zgodbah njihovega življenja, modnih, lepotnih in kuharskih nasvetih ... Obrazi torej odkrivajo »tabloidne« zgodbe na pozitiven in prijazen način – tako, kot imamo Slovenci radi.

Revija Obrazi je štirinajstdnevnik, ki izhaja vsak drugi četrtek.

Najbolj bran 14-dnevnik za ženske. Zakladnica ženskih idej, kar je že 11 let Anjin slogan, je bila že v začetku dobro sprejeta s strani bralk in bralcev in le-te ji z zanimivimi vsebinami in s kvalitetnimi avtorskim članki uspeva nagovoriti, da Anjo vsakih štirinajst dni z veseljem vzamejo v roke. V njej so zbrani zdravstveni, modni, gospodinjski in lepotni nasveti, slastni recepti in učinkovite diete. Anja je torej tista članica gospodinjstva, ki ima vedno na zalogi kakšen koristen nasvet.

Revija Anja je štirinajstdnevnik, ki izhaja vsak drugi petek.

Vitka Anja je od novembra 2005 nova ženska zaveznica v boju s kilogrami. Od takrat štirikrat na leto nagovarja bralke s sloganom Za lažje življenje in se trudi, da bi bilo življenje (vsaj na tehtnici) za odtenek lažje. Namenjena je tistim ženskam, ki bi rade izgubile kak odvečen kilogram, prebrale kup nasvetov za zdravo življenje, razvajale svoje telo in dušo in kaj dobrega (čeprav lahkega) skuhale in pojedle, se pozabavale z dietnimi skrivnostmi znanih, si na hladilnik nalepile kalorično preglednico živil in se ozrle še v zvezde, da bi ugotovile, kateri dnevi v letu so pravšnji za hujšanje. Z Vitko Anjo je Slovenkam preštevanje kalorij in izbiranje pravih diet lažje, pravilna prehrana bližje, ključ do vitkosti pa na dosegu roke. Izhaja štirikrat letno.

Revija za mlade ženske, ki jo ustvarjajo slovenski avtorji. Revija za mlade ženske s pozitivnim pogledom na življenje že deseto leto zapored vsak mesec predstavlja nove svetovne trende iz sveta mode in lepote ter hkrati tudi sama ustvarja trende. V Evi boste našli tako domačo kot tujo modo – a fotografije so samo domače, so delo Evinih stilistk in fotografov, vizažistov in frizerjev. Eva vas seznanja z aktualnimi spoznanji o odnosih in seksu na nadvse odkrit način, brez tabujev. V reviji so soočena različna mnenja žensk in moških. Predstavlja zvezdnike iz vseh njihovih zornih kotov, izbira slovensko usodno žensko in jih podeli naslov Femme Fatale ter skrbi za svoje bralke, da so več kot samo lepe ... Veliko branja, zanimivosti, uporabnih nasvetov in pozitivnih misli ter samo resnična dekleta.

Revija Eva je mesečnik, ki izide vsakega 27. v mesecu.

Revija, ki je osvojila vse generacije. Revija Lepa&zdrava je namenjena vsem, ki jih zanima zdravo in srečno življenje. Temelji na verodostojnosti in strokovnosti, ki je bralcem podana na razumljiv način. Z uredništvom že več let redno sodelujejo priznani slovenski strokovnjaki, zdravniki, nutricionisti, športni trenerji, skratka vsi, ki vedo, kako do zdravega, lepšega in bolj zadovoljnega vsakdana. Za vas spremljamo novosti v zdravstvu, kaj je novega v kozmetičnem svetu, na kaj moramo biti pri prehrani še posebej pozorni in kako lahko poskrbimo za notranji mir. O vsem, kar je povezano z zdravim načinom življenja, lahko preberete v reviji Lepa&zdrava.

Revija Lepa & zdrava je mesečnik, ki izide vsakega 10. v mesecu.

Prva slovenska ženska in družinska revija. Naša žena je prva slovenska ženska in družinska revija, ki izhaja že častitljivih 70 let. Ima bogato vsebino – uporabno, praktično, pestro, raznoliko in verodostojno. V njej predstavljamo zanimive posameznike in družine, teme s področja zdravstva, medsebojnih odnosov, vzgoje otrok, kulture, aktualno družbeno dogajanje, zanimive reportaže, nasvete za gospodinjstvo, vrtnarjenje, lep dom, modo, nego ... Na rumenih straneh je v vsaki številki objavljeno zanimivo branje (kratka zgodba ali roman v nadaljevanjih), svetovalna rubrika, biokoledar, SOS rubrika in astrološki kotiček. Vsak mesec jo obogati tudi dodatna tematska priloga, dvakrat letno Modni album in Krojna pola ter enkrat letno Ljudje odprtih rok.

Revija Naša žena je mesečnik, ki izide vsak prvi delovni dan v mesecu.

Najbolj priljubljena revija za ureditev doma in okolice. Revija Pri nas doma že več kot pet let prinaša odlične ideje za ureditev doma in njegove okolice ter prgišče koristnih nasvetov, ki nam v okrilju doma vedno pridejo prav.

Predstavljamo domove slovenskih in tujih zvezdnikov. Revija je bogata z nasveti priznanih strokovnjakov, ki bralcem z veseljem pomagajo do udobnega in sanjskega doma.

Spletna stran brezplačno ponuja računalniški program Spletni Arhitekt, v katerem si lahko uredite dom, sami in brezplačno. Dobrodošli pri nas doma – vsak mesec z novimi in svežimi idejami!

Revija Pri nas doma je mesečnik, ki izide vsak prvi petek v mesecu.

Najbolj priljubljena revija za ljubitelje rož in vrtov. Za vas Rože & vrt cvetijo vse leto! Nadvse uspešno že skoraj desetletje. V teh letih smo postali vodilna revija na slovenskem trgu za vse, ki jim dom ne pomeni le hiše, temveč je z vrtom povezan v nepremagljivo trdnjavo zasebnosti vsakega Slovenca. Ljubiteljem zelenja in narave vsak mesec pripravi kopico nasvetov za urejen vrt in cvetoče rože v vseh letnih časih. V barviti, prijazni, privlačni ter predvsem praktični reviji predstavljamo različne vrste rastlin, nasvete, kako jih gojimo, sanjske vrtove in kako jih uredimo, manj znane rastline, živali v vrtu ter številne zanimivosti in koristne nasvete za ljubitelje vrtov in sobnih rastlin.

Revja Rože & vrt je mesečnik, ki izide vsakega 21. v mesecu.

Revija, ki spremlja in spreminja slovensko modno prizorišče. Modna spremlja in spreminja slovensko modno prizorišče že 17 let. Najpomembnejša Slovenska revija za trende in vse, kar bogati ter lepša naše življenje. Je popolnoma avtorska, naša – slovenska. Modna je zbirališče in torišče idej za nove čase in se od drugih revij razlikuje tudi po formatu. Je višja, širša in tako izstopa po velikosti, obliki in vsebini. Bralke in bralce nagovarja s težnjo k vrhunski, visoki podobi mode in jih hkrati razvaja s poljudnejšo, uporabnejšo vsebino, z vrhunskimi intervjuji in kompetentnimi sogovorniki. Modna je revija za vse, ki skrbijo za svojo podobo, urejenost in slog.

Revija Modna izide šestkrat letno.

Trendovska revija za notranjo opremo, oblikovanje in arhitekturo. Ambient je revija za sodobno urejen dom, oblikovanje in arhitekturo. Obvešča o najnovejših trendih in jih tudi sam ustvarja. Izbira dobre in lepe stvari za dom, navdihuje spremembe, posreduje pomembne informacije o notranji opremi, arhitektih in svetovalcih, prikazuje domovanja resničnih ljudi, odkriva lepe hiše, sprašuje priznane oblikovalce in arhitekte z vsega sveta, predstavlja javne prostore, išče zanimive kraje in pripoveduje najlepše ambientalne zgodbe. Z njim je lahko vsak ambient prijetnejši.

Revija Ambient izide šestkrat letno.

Najbolj priljubljena revija za najstnice. Revija Smrklja je že 15 let vodilna revija za najstnike, ki uči, svetuje, pomaga, rešuje težave, pove, kaj je »in« in kaj »out« ter vsako leto izbira naj smrkljo. Kuka v življenja slavnih fac in razkriva njihove skrivnosti ter poroča o vsem, kar se dogaja na glasbeni, filmski, športni, modni sceni in še kje. Če si najstnik, Smrkljo preprosto moraš imeti ter viseti na njeni spletni strani.

Revija Smrklja je mesečnik, ki izide vsak prvi dan v mesecu.

Prva slovenska računalniška revija. Moj mikro je vodilna slovenska računalniška revija, ki se ukvarja predvsem z uporabno in produktivno platjo računalništva. Svojim bralcem na eni strani nudi informacije o najnovejših tehnologijah, ki jih predstavi na preprost in razumljiv način, na drugi strani pa nasvete, kako te tehnologije kar najbolj produktivno uporabiti doma ali na delovnem mestu. Na spletni strani najdete kopico uporabnih programov, trikov, nasvetov, zabavnih vsebin, pa tudi pretekle številke revije v PDF formatu. Ker so se prvi osebni računalniki pojavili ravno v času izida prve številke (leta 1984), Moj mikro ni le najstarejša slovenska revija s področja računalništva in informatike, ampak predstavlja kar zgodovino razvoja računalništva v Sloveniji.

Revija Moj mikro je mesečnik, ki izide vsak prvi torek v mesecu (jul-avg dvojna številka).

Revija, ki prinaša sproščeno zabavo za ljubitelje križank in tračev. Lady križanke so prvi slovenski ugankarski tabloid, namenjen predvsem manj zahtevnim reševalcem, ki si ob reševanju slikovnih križank radi preberejo še kaj pikantnega in zanimivega iz sveta slavnih. Revija obsega 24 strani, prva številka pa je izšla maja 2001. Revijo odlikuje bogato slikovno gradivo in predvsem lahkotnost reševanja in sodelovanja pri žrebanju denarnih in blagovnih nagrad v skupni vrednosti 2.000 evrov.

Revija Lady križanke je mesečnik, ki izide vsak prvi četrtek v mesecu.

Prava revija za prave ugankarje. Ugankarska revija Kih predstavlja pravi izziv tistim, ki si ne želijo samo zabave in kratkočasenja, ampak hočejo z reševanjem ugank resnično zaposliti svoje možgane, preveriti svoje nakopičeno znanje, izvedeti kaj novega izvedeti in si razširiti splošno razgledanost. Revija je namenjena tistim pravim ugankarjem, ki jim na prvem mestu niso nagrade, čeprav tudi te niso zanemarljive, saj v vsaki številki razdelimo za kar 515 evrov denarnih in še za približno 2.000 evrov blagovnih nagrad. Na 40 straneh ljubitelji nagradnega reševanja najdejo tudi osem slikovnih križank.

Revija KIH je štirinajstdnevnik, ki izhaja vsako drugo sredo.

Produkcija KraterMedia.si © - 2018