Radio Aktual zabeležil rekorden skok poslušanosti!

Radio Aktual

Radio Aktual zabeležil rekorden skok poslušanosti!

Radio Aktual je v zadnjih šestih mesecih zabeležil kar 70-odstotno rast poslušanosti, s čimer se je povzpel v sam vrh med komercialnimi radijskimi postajami v Sloveniji (doseg 101.000 poslušalcev), kažejo povzetki iz raziskave o poslušanosti radijskih postaj Radiometrija, ki jo izvaja Media Pool (avgust 2013).

Radio Aktual velja za edinstven radio, na katerem ima prvo besedo kakovostna glasba. In sicer ne takšna, kakršno poslušate na vseh drugih komercialnih radijskih postajah, temveč poslušalce razvaja z glasbo, ki jih spominja na počitnice in najlepše poletne trenutke, ob tem pa ne pozabi na slovensko glasbo.

Posebnost radia Aktual je tudi, da vsebine pripravljajo sproti, zato so lahko še bolj aktualni, prav tako nimajo posnetih telefonskih pogovorov, ampak poslušalci kličejo v živo. In še nekaj je njihova posebnost – medtem ko drugi radii gradijo prepoznavnost na eni voditeljski zvezdi ali zvezdniškem voditeljskem paru, Radio Aktual raje zabava z vedno nasmejano ekipo, v kateri so prav vsi enako pomembni in nepogrešljivi.

Samosvoja pot, ki jo v slovenskem medijskem prostoru ubira Radio Aktual, se je očitno izkazala za pravo, saj je raziskava pokazala, da so poslušalci bolj kot radiev po vzoru tujih komercialnih postaj in ustaljenih programskih shem željni takšnih z drugačnim, inovativnim pristopom ter bolj kot na tuje uspešnice prisegajo na kakovostno domačo glasbo.

Simon Prelesnik, Eva Cimbola, Klemen Bunderla, Mitja Grajzer, Mitja Urbančič in Anita Gošte za jesen obljubljajo še več odlične glasbe, ki vas bo spominjala na počitnice, pa aktualnega dogajanja in tudi smeha …  

Čestitke prav vsem!

Produkcija KraterMedia.si © - 2018