Krater Media na Internautici 2012

Krater Media na Internautici 2012

Krater Media na Internautici 2012

Na sejmu Internautica 2012 smo bili prisotni kot medijski sponzor z revijami in časopisi Krater Media, Radio Aktual pa je bil uradni sejemski radio.17. mednarodna razstava navtike Internautica 2012 je pretekli teden v Portorož privabila mnoge navtične strokovnjake in pomorske navdušence iz vse Slovenije, pa tudi mnoge priložnostne obiskovalce, ki so želeli zgolj izkoristiti tiste redke, zato pa toliko bolj dragocene sončne žarke in uživati ob pogledu na najnovejše modele jadrnic, prestižne jahte in ostala plovila.

Posebnost letošnje prireditve je bila ekološko obarvana sobota, poimenovana »okoljski dan«, sejemsko dogajanje je bilo letos še posebej pestro, regata živa kot vsa leta doslej. In še ena dejavnost je nadvse navdušila obiskovalce – ni lepšega, kot ob morju na soncu prebirati najbolj priljubljeno revijo ali časopis ter poskušati najljubši radio! Zato smo na sejmu uredili bralnico z vsemi edicijami Krater Media, za dobro vzdušje pa je vse dni sejemskega dogajanja uspešno poskrbela ekipa Radia Aktual, ki je bil tudi uradni sejemski radio. Je sploh še kaj dodati? Samo še - škoda, če vas ni bilo!

Na fotografiji: Glavna zvezda sejemskega radia Simon Prelesnik v družbi s sodelavkama Romano Završnik in Brigito Kužner.

Produkcija KraterMedia.si © - 2018