Digitalni tisk in grafično oblikovanje vizitk, letakov in drugih izdelkov

Mediji in medijski delavci v svojih dejavnostih potrebujejo različne tiskane reklamne izdelke. Seveda to so najbolj priljubljene - vizitke, pa tudi letaki, plakati, koledarji in spominki. Pogosto preprosto nimajo časa za izbiro tiskarne, oblikovalca ali primerjavo cen.
Priporočamo vam, kjer hitro in učinkovito rešiti ta problem.

Vizitke lahko naročite v spletni tiskarni vizitka.com Poleg vizitk lahko tudi tisk letak, plakat, koledarjev in druge tiskovine.
Vse kar morate storiti je, da prenesete maketo vizitke in v enem dnevu bo vaše naročilo pripravljeno. Zelo pomembno je, da vaša predloga ustreza zahtevam. Lahko jih preberete na strani izdelka in ustvarite maketo, ki ustreza tem zahtevam. Če želite naročiti tiskanje preko spleta, vam ni treba nikamor hoditi, lahko naročite tisk neposredno doma, kadar koli vam ustreza. Ali ni je to zelo priročno? Če je za vas težko ustvariti visokokakovostno maketo za vizitko, letak ali druge izdelke, ali če ne uporabljate programske opreme za predloge, lahko naročite maketo pri oblikovalcu. Grafično oblikovanje v spletni tiskarni Vizitka.com - za naročnika je zelo priročno. Potrebno je samo napisati svoje želje za maketo in oblikovalec bo naredil ostalo. Nato lahko dodate komentarje k predloge in končno potrdite predlogo za tisk. Digitalni tisk vizitk, letakov in drugih izdelkov v spletni tiskarni Vizitka.com je zelo priročen, kakovosten in poceni. Poskusite!

 

Produkcija KraterMedia.si © - 2018